Historien bag

En garvet jagtrytter fik for flere år siden en god idé og igangsatte et privat initiativ.
Han ville lave en jagt, hvor springene var lavere og teknisk lettere. På den måde kunne man give ryttere med drømmen om at ride jagt, en mulighed for at afprøve sig selv og deres hest/pony i et større felt.

Tanke blev til virkelighed og ideen ført ud i livet første gang i 2000.

Som noget nyt oprettede vi i 2009 et såkaldt Ledsager/Følge/Tumult-felt, til ryttere, der var meget usikre på om deres hest kunne/ville springe, og hvor også Islandske heste/ryttere kunne være med.

Interessen for Babyjagt har siden starten været støt stigende, og vi er nu oppe på omkring 200 ekvipager, som trofast møder op.

At Babyjagten er blevet så populær og omfattende stiller nye krav, både til arrangørerne og til jer deltagere og tilskuere. Som arrangører skal vi bl.a. sørge for bedre parkeringsforhold, mere information om ”gyldne regler” og især sikkerhed ifm. jagtridning, og planlægge en rute som kan bære de mange heste, da det er en større belastning for skoven, marker og stier.

Vi gør vores bedste for at sikre, at I trygt kan møde op og deltage. Og vi har tillid til, at I, deltagere og tilskuere, fortsat vil gøre jeres til at det bliver en god tur. Læs derfor ”gyldne regler”, vær godt forberedt, og vær gode ved hinanden 🙂

NB! Babyjagt er et privat initiativ – jagten er IKKE en del af og ej heller tællende som jagt i andre jagtrideklubber.

Vel mødt til Babyjagt i Sperrestrup, Ølstykke.

Mange hilsner
Arrangørerne